ITSM – Fusion af teknologier
AlfaPeople DK |
dec 16, 2015

ITSM – Fusion af teknologier

Provance® og AlfaPeople annoncerede i dag en fusion af teknologier, HR og andre aktiver i AlfaPeople IT Service Management-divisionen. Det gør muligt for begge parter at kombinere og skabe et stærkt tilbud inden for IT Service Management- softwaresegmentet (ITSM). Transaktionen vil medføre overførsel af Alfapeoples ITSM softwareprodukt, licenstagere samt supportpersonale og -aktiver til Provance i bytte for egenkapital.

Under navnet Provance vil virksomheden udelukkende fokusere på udvikling og salg af software, der er udviklet specielt til at levere Service Management-kapacitet, herunder IT Asset Management, på Microsofts® platforme.

“AlfaPeoples ITSM-softwareproduktet blev udviklet ved at udnytte vores grundlæggende ekspertise som en førende Microsoft Dynamics-partner. Og det blev udformet til at kunne imødekomme de krævende, real-life IT-servicemanagement- behov identificeret ved kundeinteraktioner,” sagde Michael Gaardboe, CEO i AlfaPeople. “Provances stærke omdømme som en uafhængig softwareleverandør og selskabets dokumenterede evne til at udvikle og sælge Enterprise IT Asset Management-software i over 18 år udgør et enormt potentiale til at bringe produktet til et stort og lukrativt globalt marked.”

“Forskelle og ligheder mellem AlfaPeople og Provance er indbegrebet af det ideelle partnerskab- scenarie,” sagde Gilles Lalonde, CEO i Provance. “Mens vi har separate, men yderst komplementære teknologier, salgskanaler og målmarkeder, der sammen udgør et enormt potentiale for synergi, har vi et dybt engagement og ekspertise inden for Microsofts platforme til fælles, og endnu vigtigere er vi fundamentalt ligesindede, hvad angår principper, virksomhedskultur og forretningsetik.”

Fortsætter udviklingen

AlfaPeople ITSM’s produkt og Provances produkter vil både individuelt og i pakkeløsninger fortsat blive udviklet, supporteret og solgt af den nye fusionerede enhed. Dette under navnet Provance. Licensbetingelserne og support- og vedligeholdelsesaftaler for eksisterende kunder, der bruger AlfaPeople ITSM og Provance-produkter, vil ikke blive påvirket.

Provance IT Service Management vil være tilgængelig gennem den eksisterende, globale Provance-partnerkanal og den globale Dynamics-kanal.

Bortset fra overdragelse af personale og aktiver relateret til ITSM-softwareproduktet forbliver AlfaPeople en selvstændig virksomhed. Virksomheden vil fortsætte sin succesfulde praksis som en af de største Microsoft Dynamics-partnere i verden. Der er mere end 500 ansatte i 15 lande, med fokus på Microsoft Dynamics A og CRM. Ydermere være en global partner for ITSM- løsningen.