Sådan! I skyen med Dynamics 365 (CRM online)

28. september 2017, kl. 13 – 13.45 | Denmark

Flere og flere virksomheder vælger at placere forretningskritiske IT-løsninger i skyen. Det mærker vi i AlfaPeople. Der er stor efterspørgsel på migrering fra Microsoft Dynamics CRM on-premise til Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM Online).

AlfaPeople er kåret som Årets Cloud CRM Partner af Microsoft. Det er fordi vi har hjulpet mange virksomheder med at gå fra applikationer som er udaterede, tunge af kode, og meget lidt værdiskabende, til standardløsninger med Dynamics 365, som er nemme at opdatere og som er tilpasset nye behov for fremtiden.

Vi hjælper virksomheder med at komme i skyen. Vi opererer med fast pris, hvor vi sammen vurderer fordele og risici ved at flytte i skyen samt rådgivning om, hvordan en applikation i skyen kan påvirke forretningen.

Deltag i webinar den 28. september og hør mere om følgende emner:

  • Hvorfor flytte sin CRM platform til en CRM online løsning?
  • Hvad skal din IT organisation kunne for at arbejde online?
  • Hvad er konsekvenserne?
  • Hvad med sikkerheden og den nye persondataforordning (GDPR)?
  • Hvordan forholder man sig til Microsofts cyklus af kontinuerlige opdateringer?

Register

I accept privacy policy. Read privacy policy. *

Share with friends

Speaker

Mikkel Kinnerup – Market Manager
Mikkel har arbejdet med CRM på både kunde- og leverandørsiden i mere end 10 år. Med sin både datalogiske og økonomiske baggrund har han hjulpet en række danske og udenlandske virksomheder med at få værdi af deres investering i CRM og de senere år også hvordan cloud løsninger kan skabe yderligere værdi og nye muligheder.