Digital transformation med
Modern Service Management

17. april 2018, kl. 9.00 | Denmark

Modern Service Management er et begreb, der ofte høres i forbindelse med virksomheder, der er igennem en digital transformation. Men hvad betyder det egentligt, og hvordan kan Service Management transformere og optimere din virksomhed?

Dette og meget mere får du indblik i på vores GRATIS webinar, hvor vi giver dig en introduktion til, hvordan du effektivt kan nedbringe antallet af tickets/sager ved at give adgang til en intuitiv selvbetjeningsportal til løsning af kendte it-problemer. Vi vil også vise dig, hvordan chat bot teknologi kan udnyttes til at besvare henvendelser, hvordan en ticket/sag oprettes eller viderestilles til en live chat med en servicemedarbejder.

Modern Service Management er drevet på Microsoft Dynamics 365-platformen og sammen med Provance ITSM giver det dig en komplet end-to-end løsning, der integrerer og automatiserer processer på tværs af organisationen – on-premise eller i skyen. Derved kan du øge effektiviteten, reducere omkostningerne ved tilbagevendende opgaver og give data til bedre analytics, som beslutninger baseres på.

Agenda

  • Velkomst
  • Mulighederne med Modern Service Management internt og eksternt
  • Demo: Sådan fungerer Selvbetjeningsportal
  • Demo: Besvar henvendelser med Chat Bot teknologien
  • Q&A
  • Tak for i dag

Microsoft Dynamics 365 er en moderne platform, der gør det muligt at konsolidere forretningsapplikationer, undgå informationssiloer og kører hele din forretning fra én platform med adgang til integrerede applikationer såsom Sales, Marketing, Project og tidsregistrering.

Provance ITSM er en tredjeparts ITIL-certificeret applikation, der kører på Microsoft Dynamics 365 platformen og udnytter Microsofts investeringer på de nyeste teknologier til at levere Modern Service Management.

Subscriptions closed

Request Personal Demo

Speaker

Mikkel Fisker Boesen

Mikkel Fisker Boesen – Sales & Marketing Specialist
Working with AlfaPeople since 2017 and having a strong interest for the increasing digitalization. I inspire global companies to see the opportunities in the technologies and explore how they can benefit the business.