IT Service Management Forum, Danmark (itSMF) og AlfaPeople inviterer til årets bedste IT Service Management konference

IT Service Management Konferencen 2017 byder på to faglige dage med stor international deltagelse og et fyldt program med spændende foredrag, cases, debatter og workshops – se hele programmet her. Konferencen er årligt mødested for IT Service Management interessenter i Danmark og temaet for konferencen i år er ”The Art of Service Integrations”. Her har du blandt andet mulighed for at få et dybere kig på hvad Service Integrations er og hvad det betyder for IT Service Management professionelle – nu og i fremtiden.

AlfaPeople er den største implementerings-partner på Provance ITSM og ITAM løsningen, som kører integreret Microsoft Dynamics 365 platformen og virker problemfrit sammen med Microsoft’s Cloud Services og System Center. Provance ITSM er ITIL certificeret og sikrer dermed at løsningen har bedste praksis indbygget. Takket være ud af boksen funktionalitet er det muligt at konfigurere løsningen til let at synkronisere med processer og praksis som allerede er på plads. Desuden kan den indbyggede bedste praksis blive modificeret og automatiseret helt uden brug af kodning.

Da AlfaPeople er for andet år i træk sponsor på konferencen, har vi nu mulighed for at tilbyde en fordelagtig adgangspris til begge dage for kun 6.000 kroner. Inkluderet i prisen er forplejning, middag med underholdning og overnatning på Comwell Roskilde.

Konferencen afholdes den den 25. oktober kl. 8.00 til 26. oktober kl. 15.10 på Comwell Roskilde, Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde.

Hvis du vil deltage til denne fordelagtige pris eller er interesseret i at høre mere, så kontakt venligst Mikkel Fisker Boesen på mfb@alfapeople.com.

Tilmelding er lukket