Fremtidens IT Service Management

AlfaPeople deltager på Computerworlds event om fremtidens IT Service Management, hvor fokus vil være på automatisering og optimering af it-driften ved hjælp af blandt andet softwarerobotter. Kom til et spændende inspirationsmøde og bliv klogere på hvad fremtiden bringer og hvad der er muligt allerede nu.

AlfaPeople vil demonstrere Modern Enterprise Service Management drevet på Dynamics 365 platformen med Provance ITSM, som giver en komplet end-to-end visning af tjenester der er implementeret on-premise og i skyen. Dynamics 365 er en moderne platform, der gør det muligt at konsolidere forretnings-applikationer, undgå informations-siloer, og køre hele din forretning fra én platform med adgang til integrerede applikationer som salg, marketing, projekt og tidsregistrering. Provance ITSM er en tredjeparts ITIL-certificeret applikation, som kører på Dynamics 365 platformen og udnytter Microsofts investeringer på de nyeste teknologier til at levere Modern Enterprise Service Management.

Præsentationen vil vise styrken ved at følge en Best-of-Suite strategi med en demonstration af hvordan man kan udnytte Microsoft Bot Framework og Cortana Intelligence, Microsoft Operations Management Suite (OMS), Visual Studio Team Services (vsts) og Azure Automation til at digital transformere dine services.

Tilmelding er lukket