Den komplette kunderejse
fra Social til CRM

Marketing med kunden i centrum

I dag kan du regne med, at dine potentielle kunder er hele 60% undervejs i sit køb, før han/hun kontakter dig. De har med andre ord kommet meget langt i sin beslutning, før de kontakter dig. Al markedsføring sker på kundens præmisser. Og med den eksplosive digitale udvikling har vi fået nye muligheder for at imødekomme kundernes ønsker. Vi kan tiltrække de mest oplagte emner, og vi kan målrette og skræddersy budskaber, timing, tilbud og kundeservice. På denne Morgen-Briefing får du indblik i at lytte og forstå dine kunder på sociale medier og anvende dette i marketing, salg og kundeservice.

Seminaret henvender sig især til marketers på ledelsesniveau og markedsansvarlige topledere og marketing beslutningstagere, CRM-ansvarlige og digitalt ansvarlige.

Agenda

08:45 – 09:00 Registrering og morgenkaffe

09:00 Velkomst og introduktion

09:10 Social Engagement & Realtime Marketing

  Tiden med ét tilbud til alle er snart omme. I dag kan man eksekvere kampagner med individuelle budskaber og lokale tilbud, der kan ændres fra det ene øjeblik til det andet. Markedsføring er blevet et realtids-game. Flere og flere virksomheder går i dialog med kunder og kunde-emner på de sociale medier. For at svare på spørgsmål og give kunderne en individuel oplevelse. Og for at vejre såkaldte ”shitstorms”, som kan opstå på ingen tid og komme ud af kontrol, hvis de får lov.
  I dette indlæg kommer vi blandt andet ind på, hvordan du kan arbejde med:
 • Social listenening og engagement (hvordan taler kunderne om jer på nettet?). Se f.eks. hvordan standard Microsoft CRM Online lytter på flere end 30.000 media.
 • Voice of the customer (hvad er den generelle holdning, og hvad er den enkeltes?)
 • Grafiske oversigter over virksomhedens omdømme (hvordan får I et early warning system, som er nemt at overskue?)

Indlægsholder: Michael Schmidt, markedschef AlfaPeople

09.50 Pause

10.00 Den Komplette Kundeoplevelse

  Se på din virksomhed med kundens øjne: Hænger markedsføring, salg og kundeservice sammen? Mærker kunden samme tone-of-voice? Og hænger processerne sammen? Dette indlæg stiller skarpt på den enkelte kunde i et holistisk perspektiv. Oplev hvordan CRM har bevæget sig fra et passivt arkiv over kundedata til at være marketings naturlige, strategiske headquarter med et cockpit, som giver bedre overblik, flere værktøjer og hurtigere time-to-market. Med andre ord; CRM version 2016.

Indlægsholder: Allan Pihl, senior CRM konsulent AlfaPeople og Jesper Osgaard, Technical Solutions Professional, CRM, Microsoft

10.50 Afrunding

  Seminaret er arrangeret af Microsoft og AlfaPeople. AlfaPeople er en Microsoft Gold Partner på CRM og ERP. De er medlem af Microsoft Dynamics “Inner Circle” og Microsofts “President’s club” og har over 550 ansatte i 16 lande.

Morgen-Briefingen er gratis – men ved udeblivelse faktureres 750,- til dækning af omkostninger.

Subscriptions closed